LINN KAREN FØRLAND 

Fotograf   |   Filmfotograf   |   Doula

T: +47 951 57 211

E : linn.ka@icloud.com    

Insta : dotty__love

 

Med lidenskap for nytt liv, design og historiefortelling gjennom film og foto.

 

U T D A N N E L S E

BA Photography - falmouth England  

BA Cinematography Lodz Poland

2årig Doula utdannelse ved norske Doulaskolen

Spinning baby kurs

 

Sitater fra mine klienter

Gravidmassasje: et strålende smil og åpen, naturlig væremåte møtte meg første gang. Trygge, kjærlige og faste hender trykket, strøk og klemte på kroppen min. Jeg følte meg omsluttet, ivaretatt og forbundet med babyen i magen. Kom nærmere meg selv, ble jordet og rolig.
Magebilder: kreativ, lekende og fri. Jeg opplevde stor interesse fra fotogragen i å få frem det vakreste i meg som gravid. Vi forsøkte med mange forskjellige positurer, bakgrunner og klesstiler. Rom for å skape et fredfullt uttrykk og fange nærheten mellom den kommende moren og barnet i magen.
Nyfødt: Linn jobbet best når hun fikk slå seg løs og være i øyeblikket, når jeg som mor trakk meg litt unna. Hun jobbet iherdig for å finne de fineste poseringene til babyen, og brukte tilbehør og forskjellige bakgrunner. Hun var lydhør ovenfor mine ønsker når det kom til fotoredigering og hadde et godt øye for hva som ble finest sluttresultat.
— LONE / ALVA
En god støtte for både mor og far. En hjelp til å holde fokus og å skape et avslappet miljø med massasje og rosende ord. Samtidig som Linn er doula er hun fotograf og tok med seg kamera til fødselen. Det at hun tok den rollen gjorde at far kunne være med mor i alle øyeblikk og ha kun fokuset på henne. Det å ha en fotograf til å ta bildene gjør kvaliteten så mye større. Isteden for å haste med å ta bilder kunne Linn fange alle øyeblikk på en mye bedre måte. Å se bildene etter fødsel er en fantastisk og sterk opplevelse.
— INGRID
Jeg hadde med meg Linn Karen Førland på fødselen av mitt 2. Barn i Oktober 2017. Hun fanget veldig godt stemningen og det personlige. Bildene som fortalte fødselshistorien ble akkurat slik jeg ønsket. De viser det ekte og sterke ved fødselen, bildene vekker masse følelser. Det er så fint å ha bildene å se tilbake på. Linn var som fluen på veggen, jeg merket nesten ikke at hun var der. Vi fikk også noen bilder med en gang som vi kunne sende til familien for å dele nyheten. Tok også gravidbilder og nyfødtfoto med henne. Hun er virkelig kreativ og jeg er veldig glad for at hun foreviget denne vakre reisen for oss.
— - KAROLINE / GABRIEL
 
Screen Shot 2015-02-12 at 13.48.39.png